információk

2021 lineup

Jegyek

Early Bird

0

Helyszínen

0

Jegyekkel kapcsolatos információk:

Információk és gyakori kérdések

A helyszínen kapható csapolt sör, kofola és egyéb frissítők is. Ébredés után természetesen várunk a forró kávéval!

A nagyszínpadon több különféle stílusú zenekar játszik saját szerzeményeket és slágereket. Este pedig DJ-k sora szórakoztat a beltéri discoban. Továbbá sok más ügyességi és csapatépítő program vár titeket, ha pedig lazítanátok egy picit a Chill Zoneban arra is van lehetőség.

Az év legjobb élményén kívül a belépő ára fedezi még a sátorhelyet, vacsorát (gulyás), és a jegy típusától függően zsetont is, amit a bárban tetszés szerinti italra lehet elkölteni. A parkolás a helyszínen ingyenes.

Az igazi fesztivál hangulatot a sátrazás adja meg. Szabad ég alatt a legjobb aludni. Az autókban alvóknak a pályán lehet parkolniuk.

A jegyvásárlás két fordulóban történik. A kedvezményes early bird jegyeket július 20-ig lehet megvásárolni, ezután a jegyek a helyszínen kaphatóak.

A fesztivál egész területén, több mobil WC és kézmosási lehetőség van elhelyezve, és természetesen az ivóvíz is biztosított a bárnál.

Ezéven a szervezőkön kívül biztonsági őrök is felelnek majd a látogatók biztonságáért és azok felügyelik a házirend betartását és jegyek ellenőrzését.

Alvófelszerelés – Fő a kényelem, a nyári sátrazásnál pedig nincs jobb! 

Tisztálkodási kellékek – Mi eshet jobban egy gyors reggeli felfrissülésnél?

További tippeink: jó hangulat, ennivaló/innivaló reggelre is, réteges ruha, sminklemosó, szúnyog/kullancs riasztó spray, fürdőruha.

Helyszín - Bódvavendégi focipálya

A helyszín tökéletes sátrazásra, kinti programokra és ezen kívül a pályán található épületben van elég hely az esti disco-ra. Egy kis dekorálás után előjön a Panda varázslatos hangulatja. A helyszínen található a hangulatos Chill Zone, egy kis medence, tűzhely és több társalgásra alkalmas hely.

Kassától csupán 38 km-re